sobota 2. září 2017

Veronique Perrin - Cover Girl - Convention Collection Exclusive 2016 - Supermodel

Veronique Perrin - Cover Girl 

Convention Collection Exclusive 2016- Supermodel 

LE - 500ks

Dnes bych Vám ráda představila další panenku, která přibyla do mé sbírky. Jedná se o první zástupkyni tváře Veronique.
Musim říct, že když jsem tuhle panenku viděla poprvé v originálním účesu, tak jsem nechápala, co na ni všichni vidí. Říkala jsem si, že tuhle ve své sbírce nikdy mít nebudu, protože se mi vůbec nelíbila.

Ovšem to trvalo pouze do doby, než jsem ji zahlédla s rozpuštěnýma vlasama, tehdy jsem se do ní zamilovala a bylo jasné, že ji dříve nebo později budu chtít vlastnit.


Tahle Vero ke mně přicestovala nahá a vůbec toho nelituji, protože přestože je její původní outfit honosný, u mě by nenašel využití. :-)

Rozpustit její vlasy nebylo úplně jednoduché, účes byl opravdu pečlivě zlakován a přikován. Panenka měla v hlavě zapíchané tři háčky, takže jí rozpustit vlasy nešlo tak hladce jako u ostatních panenek. Nicméně po několika minutách se nakonec proměnila v krásnou popelku. :-)


Tato kráska měla z výroby celkem dost zničené konce vlasů, nejspíš jak byly původně umotané. :-( Naštěstí má vlasy dost husté, možná na můj vkus až moc, takže nějaké přistřihnutí určitě neuškodí.


Když jsem začínala psát fotopříběh o prozatím imaginární Lukově mladší sestře byla jsem rozhodnutá, že ji jednou ztvární přesně tato panenka. Už jen proto, že si jsou s Lukem opravdu podobní a vypadají jako sourozenci. :-)


Seznamte se s Alexis Benett


No a tady už máte konečně kompletní sourozenecké duo. Už brzy se můžete těšit na Alexinu přítomnost i ve fotopříběhu. :-)




11 komentářů:

  1. Gratulujem, nádherná Veronique, mne sa táto malá verzia Cindy Crawford od promo fotiek páčila.:-) Tiež si myslím, že s rozpustenými vlasmi sa jej krása prejavila naplno.
    Mám na nej veľmi rada znamienko "krásy", ktoré ju robí zaujímavou.
    Pôvodné šaty nie sú zlé, ale v modernom outfite v Tvojom prevedení vyzerá oveľa lepšie.
    A už sa na Alex veľmi teším v príbehoch, kde určite rozvíri vzťahy medzi ostatnými postavami. S Lukom sa fakt podobajú, dobrý výber.;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Mary, taky se mi její znamínko krásy líbí. :-)

      Vymazat
  2. Moc gratuluji,tato panenka je opravdu překrásná.Celkově tvář Veronique mám moc ráda ;-) .Tuto panenku mám také a také jsem jí hned rozpustila vlasy a máš pravdu,že to nebyla žádná sranda.Jak se Ti podařilo jí je narovnat :-O ?!Už prošla u mě různýma procedurami a stejně ty vlasy nemá tak rovné jako je má ta tvá?!?
    Civil jí sluší,ale i ty její plesovky jsou moc krásné i když moc k užitku nejsou,jsem ráda,že je mám také ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) No já jsem jí ty vlasy umyla klasickým šampónem a pak jí je mokré učesala a nechala je uschnout. Je pravda, že ji ten efekt vydržel jen chvíli. :-( Má ty vlasy hrozně hustý, takže pak když s ni člověk nějak manipuluje, tak se jí zase lehce zkroutí. No teď jsem ještě vyzkoušela jeden způsob, tak uvidim, jak dlouho vydrží ten, kdyžtak dám vědět :-)

      Vymazat
  3. Alex je nádherná a moc se těším, jak s příběhem "zamává". :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Táto Vero je krásna, sprvu sa mi tiež nepáčila, no tiež na Flickri som si ju zamilovala :-) Tiež už by som pre ňu mala postavu do príbehov, ktoré sú zatiaľ imaginárne v mojej hlave :D S Lukom sú si parádne podobní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Tvé příběhy už se taky moc těším. :-D Já mam teď tolik postav, že je budu muset časem postupně začlenit do příběhu, ale zase Vám nechci všem motat hlavy, čím víc postav, tim větší zmatek. :-D

      Vymazat
  5. Tvár Veronique je pre mňa úplne top z IT, len som zistila, že s blond mám akosi problém :-D :-D Táto sa mi nijako extra zvlášť nepáči, ale v tvojom prevedení je rozhodne krajšia než originá. Teším sa na Alexis v príbehoch, keď sme už o nej toľko počuli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky tak měla. :-) K některým panenkám časem dozraju, k některým ne. Ale je super, že má IT tolik tváří a tolik provedení, každý si aspoň přijdem na to své. :-D Tvář Veronique je skvělá, taky ji mam ráda. :-)

      Vymazat
  6. V původním účesu mě taky nenadchla, i když malbu má úžasnou. Po přečesání vypadá mnohem mnohem lépe. A sourozenci, to opravdu sedí :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole