pondělí 7. srpna 2017

Elyse Jolie - J'adore la fete - W Club exclusive 2015


Elyse Jolie - 
J'adore la fete

W club exclusive 2015

LE - 1400 ks


V dnešním článku bych Vám chtěla představit další krasavici, kterou jsem získala do své sbírky.
Jedná se skutečně o tuhle krásnou Elyse, která je i mou první zástupkyní této tváře.
Elyse nikdy nepatřila mezi mé oblíbené tváře, většinou to jsou panenky s nevýraznou malbou tváře, a tak když jsem narazila na tuhle krasavici skákala jsem metr vysoko, protože ta jako jedna z mála si mé srdce opravdu získala.


Elyse ke mě doputovala nahá. Uvažovala jsem i tom, zda si ji nekoupit z ebaye kompletní, ale kromě krásného balení, úžasných bot a luxusního spodního prádla bych neměla využití, protože mě zbytek setu nenadchl. Nakoenc jsem od tohoto nápadu upustila a rozhodla se pořídit panenku nahou.
Po dlouhém čekání se objevila i v našich vodách a já se tak mohla těšit z její přítomnosti.


Outfit jsem ji poskládala z toho, co dům dal. Už když jsem ji kupovala bylo jasné, že ani jí nezůstane původní účes.



Elyse je pro mě prostě dáma a už teď mam pro ni připravenou roli ve fotopříběhu, budete si na ni muset ale chvíli ještě počkat. :-)





Tato krasavice u mě dostala jméno Barbara Carran.



10 komentářů:

  1. Moc gratuluji!Také se mi tato tvář dřív nelíbila,ale postupně měním názor a pár bych jich uvítala :-D .Včetně této krásky,ale já bych jí chtěla komplet ;-) .Pěkné fotky a krásně jsi jí oblékla,závidím kalhoty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to podobně, už vim minimlně o dalších dvou, které by stály za hřích! :-D Držim palce, aby se k Tobě taky dostala, já bych zase brala komplet od její sestřičky, tam si IT opavdu vyhrál, ale já celkově nemam moc ráda červenočernou kombinaci na oblečení, róba je ještě fajn, ale nevyužila bych ji, ale ten kostým ten je mi nějak protivnej. :-D Děkuji za pochvalu, kalhoty byly zvonové, ale co neudělá pár stehů na stroji, že. :-D

      Vymazat
  2. Moc gratuluji, já mám jednu a jsem moc ráda. Také bych uvítala klidně další :-)Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  3. Túto tváričku som si obľúbila u Katkinej Vero, ale tvoja Barbara je nádherná :-) Trochu mi aj pripomína moju kamošku z karate, ktorá sa takto volala, len nemala modré oči, ale tie dlhé havranie vlasy, tie mi ju fakt pripomenuli. Ďakujem Ti! Outfit je skvelý a teším sa na ňu v príbehoch :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Niki, taky občas v panenkách nacházím podobnosti se známýma lidma. :-)

      Vymazat
  4. Je prekrásna, súhlasím, že táto tvár má veľmi často fádne maľby ale aj vlasy, táto a Katkina sú jedny z najlepších :-) Veľmi sa mi páči, aké dlhé vlasy má a obliekla si ju skvelo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Niki. :-) Je to opravdová dáma a už teď patří mezi moje top kousky. :-)

      Vymazat
  5. Priznám sa, že túto tvár nemám vo veľkej obľube u IT, ale určite sú aj také, čo sa mi celkom páčia a táto je jedna z nich. Gratulujem Ti k nej, viem, že si ju veľmi chcela. Ani mne sa jej pôvodný kostým vôbec nepáči. Ty si ju obliekla súdobejšie/modernejšie, top a kabelka od Monte Carlo jej pristanú.:-) Aj ja sa divím, že má tak dlhé vlasy pomaly ako nejaká Rapunzel.:-D A už sa nemôžem dočkať akú rolu si jej vymyslela v príbehoch.;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ty vlasy jsou dlouhatánský, taky jsem zírala. :-D Ani já neplánovala mít nějakou Elyse, taky se mi žádná nelíbila, dokud jsem nenarazila na tuto, no a pak pár dalších. :-D Taky se na příběh těším, musím ještě zrealizovat diorama, ale to je ještě běh na dlouhou trať. :-)

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole