neděle 28. května 2017

Swimwear special - Blue Lagoon

Krásný den Vám všem!
Abyste si trošku odpočinuly od záplavy fotek z "Glamour" focení, tak v dnešním článku bych Vám ráda ukázala fotky z nové rubriky "Swimwear special".
V této rubrice bych ráda nafotila sérii podobých fotek. Tentokrát mi jako modelka pózovala Megan, kterou jsem si i maličko vylepšila. 
Po téhle krásce jsem toužila dlouho, ale měla šilhavé jedno oko, takže jsem ji je musela maličko přemalovat, aby koukala jedním směrem, při té příležitosti jsem ji barvu očí lehce zesvětlila. Dostala tetování v podobě motýlka a domalované bradavky (ty ale nejsou na fotce vidět).
Většina z Vás už tyto fotografie viděla na facebooku nebo flickru, takže Vás nepřekvapí, ale samozřejmě nemůžou zde na blogu chybět. :-)









6 komentářů:

  1. Ta dziewczyna jest pełna blasku! Piękna i pełna seksapilu! Zdjęcia są delikatne i lekko tylko zabarwione erotyką. Cudne!

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt mě chceš zabít :-( ...Je tak krásná...Pěkné fotky,já flickr nemám a tak ráda se pokochám na blogu ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto fotky som už videla, ale aj tak som rada, že sú aj na blogu :-) Megan je skvelá, vylepšila si ju úžasne, dúfam, že raz uvidíme aj bradavky, som zvedavá, ako to vyzerá :D :-) Tiež sa mi páči tetovanie, sama zopár mám a chystám sa na nové a myslím, že ani niektoré z mojich bábik to raz neminie, takže chválim ! :D :-) Teším sa samozrejme aj na ďalšie fotky do tejto rubriky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa vždy rada pokochám všade, takže mne rekapitulácia po tretíkrát vôbec nevadí a obzvlášť pri tejto mojej obľúbenej kočke.:-D
    Krása, ako som čítala na FB v nejakom komentári, i mne vyvolávajú tieto fotky pocit mora, slnka, pláže, leta a dovolenky.:-) Nádhera i po umeleckej stránke fotiek. Tetovanie je super a rovnako ako Nikol i ja by som raz chcela vidieť i jej vylepšené "prednosti":-D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná panenka a krásné fotky. Co dodat?

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní fotky. Vrátila jsem se zpátky to léta, což je v tomto studeném období opravdu fajn :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole