neděle 12. března 2017

Dania Zarr - Rare Appearance - W Club Exclusive 2014

Dania Zarr - Rare Appearance - W Club Exclusive 2014

Dnešní článek bych chtěla věnovat této nádherné panence, která patří do mé sbírky. Můžu už v klidu říct tisíckrát HURÁ! Protože jsem snad ve své sbírce nechtěla mít žádnou panenku víc než tuhle. 


Do téhle panenky jsem se zamilovala na první pohled. V poslední době mám čím dál více slabost pro sněhurkovské typy, takže když jsem uviděla Daniu, byla to pro mě jasná volba.
Je to pro mě dokonalá panenka po všech stránkách. Má krásné vlasy,  nádhernou malbu obličeje, je jemná, milá a zároveň je to "ledová královna" a úžasná představitelka Pin-up stylu. :)


Danii celková výbava a původní obleček mě nijak zvlášť nenadchnul, né že by se mi nelíbil, ale není to nic co bych neoželela, takže když jsem ji viděla v aukci nahou, tak jsem neváhala ani minutu. Musela být moje!


Panenka mi přicestovala z Holandska nahá, s rozpuštěnýma a umytýma vlasama, což mi nevadilo. Čekala jsem na ni jak na smilování. Nemohla jsem se jí dočkat, tak jsem ji alespoň ušila na přivítanou šaty a modlila se aby ji padly, jelikož mi zabraly tři hodiny čistého času a stály mě spoustu nervů.
Měla jsem vymyšlený kompletní outfit. Bohužel bílé lodičky, které jsem měla připravené na doladění celého modelu jsou maličké, takže jí budu muset nějaké koupit nebo vyrobit. Zatím si propůjčila černé lakovky od Rachel. :)


Jméno Dania se mi moc nelíbí, tudíž jsem se rozhodla ji přejmenovat. Rozhodovala jsem se mezi jmény Monica a Dita. 

Nakonec zvítězila Dita Van Mortale
Přijde mi, že je to krásně sedící jméno pro elegantní dámu, jakou tato panenka skutečně je.











7 komentářů:

  1. Je prekrásna, vidím, že si pomaly prešla na IT krásky a vôbec sa nečudujem, mňa v poslednej dobe tiež hrozne mátajú a dúfam že na narodeniny si aj doprajem :D :-) Dita je úžasná, meno k nej parádne sedí, hneď sa mi vybavila Dita von Teese, na ktorú sa aj celkom podobá a šaty, ktoré si ušila sú skvostné, myslím že by si uspela aj s predajom podobných kúskov ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dita jest przepiękną kobietą! Elegancka, wzniosła, dystyngowana a przy tym wygląda na miłą i dobrą...
    Sukienka, którą jej uszyłaś ogromnie mi się podoba a pannie pasuje jak ulał!
    Pozdrawiam serdecznie!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem je úžasná a okúzľujúca dáma.:-) Pre mňa určite najkrajšia zástupkyňa tváre Daria a zároveň zatiaľ najkrajšia zástupkyňa Tvojej zbierke.:-) Ako píše Rachelle, aj mne sa hneď pri nej vybavila Dita von Teese.:-) Skvelý nápad a výber mena.
    Aj mňa strašne čím ďalej, tým viacej okúzľujú dámy od IT, taktiež tiež chcem do júna (svojich narodenín) zohnať svoju ďalšiu IT kočku.:-D

    OdpovědětVymazat
  4. A ešte som zabudla, šaty sú úžasné, milujem retro i pin-up štýl. Aký strih si použila? Vytváraš si vlastné?:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsi jediná sběratelka, u které mě nadchly tyto fashion panenky, jelikož mas vynikající vkus na výběr. Navíc nádherně fotíš, obrázky jsou jak od profesionála. Zvuk tě na můj blog
    www.beautiesbarbie.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Je překrásná!!!Moc pěkné šatky jsi jí ušila ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jemná a elegantní dáma. A nové šaty jí moc sluší, rozhodně líp, než ty její původní. Taky mě její oblečení až tak nenadchlo. Ale ona je krásná :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole