neděle 17. září 2017

Jordan Duvall - Coquette - La Femme


Jordan Duvall - Coquette

Fashion Royalty - La Femme - 2017

LE - 750ks


Krásnou neděli přeji Vám všem.
Dnes bych Vám ráda představila můj nový přírustek do panenkářské rodinky. Jedná se o novinku a první panenku z kolekce La Femme od Fashion Royalty, která zatím vyšla. :-)
Panenku jsem měla předplacenou a dorazila mi už ve středu, měla jsem ale tolik práce, protože jsem odjížděla na školení, že jsem ji jen zběžně prohlédla. Věnovat jsem se ji mohla pořádně až dnes.


Jordan je opravdu nádherná. Líbila se mi nejvíce už na promu, když FR představilo tuto kolekci. V závěsu s ní se mi líbila i Agneska a Vanessa, obě jsou luxusní, ale ani u jedné mě nezaujaly outfity, takže pokud se mi podaří je sehnat později na ebay nahé, tak se vůbec nebudu zlobit.
Narozdíl od těchto dvou jsem Jordan musela mít kompletní a nemohla se dočkat až přijde na trh, proto když vyšla jako první, skákala jsem metr vysoko. O týden později už mi ji vezl kurýr.


Panenka byla sice o dost dražší, než se teď prodává na ebay, přesto její koupě nelituji, protože je opravdu úžasná a originální. Jsem z ní nadšená po všech směrech.


Tato Jordan má úžasný outfit od hlavy až k patě, má dokonalé doplňky, kabelku, zkrátka všechno, co mít mohla je boží a určitě vše využiju. :-)





Na této panence se mi dále líbí vlasy, nemá je tak zlakované jako panenky, které mi doposud přišly nové, ty měly účesy tvrdé jak beton. Tato ne, přijde mi, že je nemá nalakované snad vůbec, za což jsem ráda. Vyhovuje mi i délka vlasů.
Vlasy nejsou tak husté, ale to mi vůbec nevadí, mám to radši, dá se s nimi pak mnohem lépe manipulovat. :-)







Rozhodla jsem se, že jméno panence ponechám původní - Jordan Duvall, perfektně se k ní hodí. :-)

A teď pár fotek "v civilu" :-)







Jak se Vám Jordan líbí? Plánujete taky některou panenku z této úžasné kolekce? :-)




15 komentářů:

  1. Srdečne gratulujem, táto kolekcia je celá dokonalá :-) Jordan je skvelá, rovnako aj jej outfit, celkom chápem, že si ho chcela mať :D Najviac sa mi páči top a jej doplnky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Niki, souhlasim! Top a doplňky mě naprosto uchvátily. :-) Jsem zvědavá na zbytek kolekce, a co ty plánuješ taky nějakou z nich? :-)

      Vymazat
  2. Je božská od hlavy až k päte. Srdečne gratulujem.:-) Má prekrásny odtieň vlasov a pre mňa je jedna z top nositeliek tejto tváre. Z outfitu sa mi najviac páčia topánky, náhrdelník a top.:-)
    Pre mňa je z tejto kolekcia najväčšia favoritka Eugenia a za ňou Vanessa.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Mary, souhlasim, taky se mi líbí nejvíc ze všech představitelek této tváře. Vanessa se mi taky líbí, té možná neodolám. :-) V závěsu za ní se mi líbí ještě Agnes, ta se moc povedla.

      Vymazat
  3. Wau... :-o ... je fakt famózní!!!Moc gratuluji a chápu,proč jsi zvolila právě jí,je fakt perfektní,až mám nutkání o ní popřemýšlet také ;-) ...
    Co se týče této kolekce,tak u mě vede Vanessa,ale to se mi už nikdo nemůže divit,že :-D ?!Snad mi dopadne.Dále plánuji Eugenii,do té jsem se pobláznila totálně,tak uvidíme...
    Ještě jednou gratuluji k Jordan,je famózní a máš jí nádherně nafocenou.Celkově máš překrásné fotky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Míši, Tvůj komentář mě vždycky potěší. ♥ Řekla bych že máme na panenky podobný vkus. Pokud o Jordan uvažuješ, tak určitě nebudeš litovat, je úžasná. Vanessa je taky skvělá, té nejspíš neodolám, ale outfit mě neuchvátil, tu bych uvítala raději nahou. No celá kolekce se vydařila, uchvátila mě i Agnes. Uvidíme co řeknou reály. :-D

      Vymazat
  4. Gratuluji já si ještě počkám zda mě přesvědčí či ne ��ale je krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zmrzlinka80☺

      Vymazat
    2. Děkuju, je fakt krásná, pokud se pro ni rozhodneš nebudeš litovat. :-)

      Vymazat
  5. Jordan je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  6. Jordan je překrásná. :) Má i fantastické oblečení a dopňky. :) Krásný přírůstek do sbírky ke kterému ti moc gratuluji. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že když představili Le Femme, líbily se mi snad všechny panenky. A Jordan rozhodně patřila k top. Někomu může připadat tvrdá, ale já mám tuhle tvář ráda. A navíc tahle má mou oblíbenou malbu a výbava luxusní. Gratuluji k dokonalému kousku do sbírky!

    OdpovědětVymazat
  8. Aj keď ma táto bábika nenadchýna, urobila si jej nádherné fotky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole