čtvrtek 8. září 2016

The Look Collection - Night Out- Mbili (Siara)

Dnes bych Vám ráda představila další panenku v mé sbírce.  Tentokrát se jedná o černošku z řady The Look Collection s tváří Mbili.
Panenka má moc hezkou malbu tváře, krásný účes, šik šaty a doplňky a její další výhodou je kloubové tělo.
No asi Vám ji nemusím více představovat, panenka je dobře známá.


Tuhle krásku jsem ze současného tria měla jako první a říkala jsem si, že jedinou, líbila se mi ze všech nejvíc. Millie mi kromě outfitu nepřišla vůbec sběratelská a Karl mi přišla nezajímavá.


A tak jsem si řekla, že moje černoška bude jedinou zástupkyní této řady. 











Tahle panenka se mi líbí, ale nějak jsem si k ní nenašla vztah. A tak přemýšlím, že jí možná časem pošlu dál. 


7 komentářů:

  1. Je krásná :-) Já ji nedávno viděla v Dráčiku, byla tam jedna jediná. Doufala jsem, že tam nějakou dobu vydrží, ale minulý týden jsem zjistila, že už tam není...Mno, snad na ni budu mít štěstí v Řecku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa tiež z promo fotiek najviac oslovila táto Mbili. Postupom času si ma viacej získala "svetovo" známa Karlička, takže tá je už pre mňa ako top one z tejto trojice. Ja krásna, taká nežná Mbili.:-) Možno časom ubytuješ ešte krajšiu zástupkyňu tejto tváre. Jej igotavé šaty sú tiež super. Siara je veľmi krásne a zvláštne meno. O takom som ešte nepočula.
    Inak s Millie s Tebou úplne súhlasím, pre mňa je najlepšie jej outfit a kĺbové telíčko a z tohto účelu som si ju aj kúpila.:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Hoci je táto Mbili prekrásna, z tejto trojice Look ma oslovila najmenej, zato najviac Karl, ktorú už mám aj doma. Všetky majú krásne outfity, to sa im musí nechať, rovnako aj táto Mbili, inak má aj peknú maľbu, takú dosť mladistvú :-) Dala si jej krásne meno, rovnako ako Mary som také ešte nepočula :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc krásná.Líbí se mi její vlasy,malba obličeje a má i pěkné šaty;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to prekrásna bábika. Tiež ju mám doma a volám ju Sally. Tiež ma ako jediná z tejto série zaujala. U mňa rozhodne zostane. Urobila si jej pekné fotky

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle panenku chodím neustále okukovat do Dráčika (už ji zase mají), ale k její koupi jsem se neodhodlala. Ovšem je krásná, to tedy ano ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole