středa 19. července 2017

3.KOLO - HLASOVÁNÍ (RETRO)

Tak a máme tu další hlasování! Na Vaše fotky jsem se tentokrát opravdu hodně těšila, protože retro miluju. Byla jsem zvědavá, jak si poradíte a čím nás překvapíte. 
Musím říct, že jsem mile překvapená, Vaše práce jsou opět krásné.

Každá ze soutěžících si měla vybrat období 20. - 90. let. Výběr i styl fotografování byl na každé z nich. Líbí se mi, že spousta z Vás vzala toto téma zasvé a opravdu si vyhrála. Vymyslela zajímavé pozadí i kombinace outfitů.

A teď už pojďte hlasovat pro ty nejlepší!




Své hlasování pište do komentářů (pouze soutěžící!body 3-1, hlasovat můžete každá pouze jednou, vždy se podepište přezdívkou pod kterou soutěžíte + číslo panenky, která je v soutěži Vaše. :-)

Např:

3 body - č.4 - Himiko
2 body - č.2 - Soraya
1 bod - č.3 - Avery

HLASOVALA KATKA - finalistka č.1

DO KOMENTÁŘŮ SE NEZAPOMEŇTE PODEPSAT! - nepodepsané hlasy nebudou zařazeny do soutěže! Stejně tak nesmíte udělovat hlasy sobě.

HLASOVAT MŮŽETE DO 27.7. do 18.00h


Mnou udělené body v soutěži za 3. kolo - Retro (Uděluji body od 16-2, jedna ze soutěžících neposlala svou soutěžní fotografii)

16 bodů - č. 15 - Anastasiya
15 bodů - č. 13 - Ema
14 bodů - č. 4 - Himiko Kimura
13 bodů - č.  10 - Jaeme Costas
12 bodů - č. 2 - Soraya
11 bodů - č. 3 -  Avery
10 bodů - č.  9 - Cindy
9 bodů - č. 8 - Šeherezáda
8 bodů - č. 12 - Jozefína
7 bodů - č. 7 - Olivia
6 bodů - č. 16- Astrid
5 bodů - č. 1 - Erin
4 body - č. 6 - Darja
3 body - č. 17 - Elizabeth Andress
2 body - č. 5 - Dayle
1 bod -  č. ///

Finalistka č.1 - Erin


,,70 léta a měl by to být styl ala hippie. Mě se to líbí dle stylu oblékání. Já mám moc ráda tuniky, volné oblečení, tak asi proto :-)"



Finalistka č.2 - Soraya

,,Tému retro - 60.roky som si vybrala preto, lebo sa mi páči móda 60.rokov, mám ju aj napozeranú na IT bábikách Poppy Parker a poznám a mám rada aj viaceré hudobné hity z tohto obdobia.:-)"



Finalistka č.3 - Avery 

 ,,Zvolila jsem si 50léta: líbí se mi hodně moc německé filmy z 50tých let a hlavně pak móda která se ve filmech nosila (široké kolové sukně, květinové vzory, natočené vlasy).
Nakonec jsem ušila mojí Avery letní šatečky s kolovou sukní, uháčkovala klobouček, ozdobila látkou ze šatiček. Můj muž má doma stará rádia, tak mě napadlo, že bych Avery mohla vyfotit před starým rádiem. Doufám, že se fotka bude líbit."



Finalistka č.4 - Himiko Kimura

,,Vybrala som si 60. roky, patria medzi moje najobľúbenejšie, páči sa mi oblečenie aj účesy, aké sa vtedy nosili. Na fotkách ženy pôsobili elegantne, ale aj veselo a hravo.Pri tomto období sa dá pohrať s farbami aj doplnkami a ako bonus, Himiko mi na tieto roky pekne sadla :-)"



Finalistka č.5 - Dayle

,,80. léta - vybrala jsem je, protože to byla moje nejlepší léta ze všech (a že už je jich za mnou hódně). Tím, co nejvíc frčelo byla plísňová džínovina. I já jsem si tehdy koupila mrkváče za nekřesťanský peníz. 

Mám i malou historku. Čekala jsem s dětmi (cca 4 a 5 let) na bus.Vedle nám maminka od hlavy k patě v plísňovém, jedno dítko rovněž, druhé dítko v plísňovém kočárku. A můj chlapeček začal hezky nahlas vykládat, jaké mají štěstí, že nejsou alergici, když mají tak vlhký byt a jsou celý plesniví. Zástup čekajících se začal pochechtávat. V tom jedno dítko zakašlalo. A moje dcera soucitně pronesla: Jo nejsou koukej jak kašle chudinka malá. Maminka nevydržela a odešla. "




Finalistka č.6. Darja

,,Vybrala jsem 70. léta - konkrétně hnutí Hippies. Vybrala jsem je proto, protože Darja je tak vysmátá a bezstarostná panenka, že to jinak ani nešlo, myslím, že volnomyšlenkářství k ní vyloženě sedí :-)" 


Finalistka č.7 - Olivia

,,Když jsem četla že další téma je retro, blesklo mi hlavou: 50.léta - šaty do áčka a mašle ve vlasech. A proto jsem své Olivii hledala něco v tomto stylu. Snad se výsledná fotka líbí. :-)" 


Finalistka č.8 - Šeherezáda

,,Predstavuje 50. roky. Toto obdobie som si vybrala hlavne preto, lebo som mala tieto šaty podľa Antonia Castilla z 50 rokov ušité. Tie ma úplne uchvátili, keď som ich prvý krát zbadala vo Victoria & Albert múzeu v Londýne. Mám rada bodky a vedela som, že ich musím pre moje bábiky ušiť. :-) Bábiku som následne štylizovala podľa fotiekodevov Castilla pre Lanvin v 50 rokoch, kde to všetko bolo fotené na jednoduchom svetlom - bielo šedom pozadí."



Finalistka č.9 - Cindy 

,,Vybrala jsem si 70. léta. Líbí se mi na nich, že se dá kombinovat téměř nekombinovatelné a vždy to vypadá zajímavě a hezky. A taky to bylo to nejlepší retro, které se mi podařilo sestavit z domácích zdrojů tak, abych měla alespoň trochu pocit, že se trefím :-)"




Finalistka č.10 - Jaeme Costas

 ,,Obecně mám pro 90. léta slabost (v té době jsem vyrůstala), líbí se mi hudba i módní kreace z té doby. Pamatuji si, jak jsem si k 15. narozeninám poprvé koupila Elle (05/1997) a dlouho jsem si ji schovávala, zkrátka jsem z ní byla nadšená. Ale vrátím se ke zvolenému stylu. Na grunge se mi líbí jeho volnost a nenucenost se špetkou rebelie. Jen tak pro info - za  zakladatele grunge stylu je považován americký módní designer Marc Jacobs, jehož modely poprvé představily světoznámé topmodelky té doby. Stalo se to jednoho listopadového večera 1992 a M.J. tím způsobil pořádný poprask :-)"




Finalistka č.12 - Jozefína 

,,Zvolila jsem si 50. léta .. moje babička měla schované nádherné vyšívané svatební šaty z roku 1952 a já jako malá jsem je chodila tajně okukovat.Dodnes si pamatuji,jak voněly pudrem :-) Tento střih šatů prostě miluji .."





Finalistka č.13 - Ema

bez textu - Ale hádám, že jde o 50. léta :-)



Finalistka č.15 - Anastasiya

,,Vybrala jsem si 70. léta, protože mám ráda hippie styl oblékání a myslím, že na Anastasiyu se nejlépe hodí. "




Finalistka č.16 - Astrid 

,,Vybrala jsem si 50. léta, protože se mi líbí široké kolové sukně se spodničkou, dělají krásně ženskou postavu a je jasný důraz na úzký pas."



Finalistka č.17 - Elizabeth Andress

bez textu - hádám že jde o 50.-60. léta :-)

Finalistka č.18 - Estrella 


Bez fotografie - bez možnosti hlasování

15 komentářů:

  1. Ahoj,

    3 body - Finalistka č.5 - Dayle - skvělá příhoda :-)
    2 body - Finalistka č.1 - Erin
    1 bod - Finalistka č.8 - Šeherezáda

    Hlasuje Andulička - soutěžící č. 9

    OdpovědětVymazat
  2. 3 body - finalistka č. 13 - Ema
    2 body - finalistka č. 16 - Astrid
    1 bod - finalistka č. 2 - Soraya

    Hlasuje Eevee :)

    OdpovědětVymazat
  3. 3 body c.4 , 2body c.1, 1bod c. 10, hlasovala Henrietta M

    OdpovědětVymazat
  4. 3 body - č. 8 Šeherezáda
    2 body - č. 2 Soraya
    1 bod - č. 15 Anastasiya

    OdpovědětVymazat
  5. 3 body - č.1 - Erin
    2 body - č.15 - Anastasiya
    1 bod - č.16 - Astrid

    Hlasuje Mary - č.2

    OdpovědětVymazat
  6. 3 body - č. 13 - Ema
    2 body - č. 15 - Anastaiya
    1 bod - č. 1 - Erin
    Hlasovala Iva K. ,finalistka č. 12

    OdpovědětVymazat
  7. 3 body - č.1 Erin
    2 body - č.8 Šeherezáda
    1 bod - č.7 Olivia

    Hlasovala Rachelle (Nikol) :-)

    OdpovědětVymazat
  8. 3 body - č.4 Himiko Kimura, 2 body - č.2 Soraya, 1 bod - č.13 Ema
    Zmrzlinka80 Katka G.

    OdpovědětVymazat
  9. Nemôžem hlasovať, ale páči sami 17/aj ked je to IT/,16 a 10 tá je asi najoriginálnejšia - pekný deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. číslo 17 Barbie :-) Daria Shopping Queen - https://www.google.sk/search?q=daria+barbie+doll&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis5q6eq7_VAhUKaFAKHaqQDNEQ_AUICigB&biw=1024&bih=494#imgrc=5jvdzSRTDNASdM:

      Vymazat
  10. 3 b. - č.7 Olivia, 2b. - č.16 Astrid, 1 bod - č.9 Cindy
    Hlasovala Hana Reschke (fin. č. 10)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem zklamaná,že můžou hlasovat jen soutěžící :-( .Proč vlastně?!?

    OdpovědětVymazat
  12. 3 body - fin.č.10 - Jaeme Costas
    2 body - fin.č. 9 - Cindy
    1 bod - fin.č.16 - Astrid

    Vybrat jen 3 pozice bylo moc těžké, protože opět se mi líbila většina :-D Ale někoho jsem zvolit musela. Už se těším na fotky z dalšího kola :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole