neděle 28. srpna 2016

Collection 002 - Model No. 14 - Glimmer/Louboutin (Olivia)

Krásný nedělní podvečer!
Panenky z řady Basics asi není nutné nějak blíže představovat. Dle mého názoru jsou to snad ty nejhezčí panenky, co Mattel vyrobil. 
Podle úvodní fotografie jste už asi všichni uhodli, že Vám chci představit model č.14 z kolekce 002 - neboli jeans collection. Panenka s tváří Glimmer / Louboutin je skutečně skvostná a já se nemůžu vynadívat na tu její dokonalou malbu tváře.




Snad mi prominete, že panenku nemám nafocenou v originálním oblečku, ale to už je taková moje "úchylka" zda se tomu dá tak říkat. Každou novou panenku musím rychle svléct a vyzkoušet na ní několik jiných outfitů. :-D

Na tuhle kočku jsem se dívala na ebay nesčetněkrát v pokušení zda "do ní jít" a stále odolávala - respektive mě od koupě odrazovala její astronomická částka.



Pak se mi ale naskytla možnost vyměnit za ní jiné panenky z mé sbírky a nezaváhala jsem ani na minutu. Tímto Martince ještě jednou děkuji za výměnu.


Tato kočka u mě dostala jméno Olivia, musím se přiznat že výběr byl dost náročný, jelikož má tak krásnou tvář, že se k ní hodilo snad každé jméno. Většinou vybírám pohledem, podívám se na panenku a je to jasné, tady jsem přebírala a přebírala až jsem to nechala na jindy a pak to bylo při pohledu na panenku jasné. Je to prostě Olivia :-)









Je to prostě elegantní dáma a už budu asi trapná, ale opět, ano opět je to jeden z mých nejoblíbenějších kousků ze sbírky, který snad nikdy nepošlu dál. Ale přece nemůžu za to, že se ty Basics tak povedly! :D

3 komentáře:

  1. Je krásna :-) Moja najobľúbenejšia Louka. V šatách od Mackie je nádherná, mne by toto spojenie ani nenapadlo. Ja som skôr opačná, dlho mi trvá, kým bábiku vyberiem z originálnych šiat. Srdečne gratulujem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano barbie Basics jsou něj a i já jich už mám pomalu celou sbírku az na par kousků, jsou nepřekonatelne

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole