neděle 2. července 2017

Nigel North - Hot Shot - Poppy Parker - The model scene


Nigel North - Hot Shot

Poppy Parker - The Model scene 


Představuji Vám další mužský přírustek (neb jich není nikdy dost, že!) 

Tohoto Nigela jsem si vysnila, ale málokdy se objevil v Evropě.
Měla jsem v plánu ho koupit spíše nahého, protože jeho ošacení mě zase až tolik nenadchlo, ale nedařilo se - když už se objevil nahý, tak byl ještě dražší než kompletní z USA - počkala jsem si a vyplatilo se. :-)



Nigel má zatím tu nejhezčí krabičku - co se týče provedení - je zajímavá a neotřelá. :-) Černou klasiku mám ale stejně raději, dá se mnohem lépe využít a působí luxusním dojmem.


Nakonec se tento krasavec objevil v Nizozemsku za celkem dobrou cenu, ale já v té době byla docela švorc, tak jsem ho sledovala a sledovala, až se prodal a já hořce litovala, že jsem si ho nechala utéct - říkala jsem si, že za tu cenu už ho neseženu. :-(


A pak se asi 14 dní na to objevil na MMB u Míši - a musel být prostě můj! Takže tady je.


Musim říct, že oblečky jsou krásně propracované - ostatně jako vždy. Doplňky Nigela mě zase až tak neohromily stejně jako oblečení. Jediné co musím pochválit jsou boty! Ty jsou skvělý, jednoduchý a využitelný.


Ty vlasy byly strašný, od původního účesu na promu se dost lišily a já ho takhle nemohla nechat. Vypadal doslova jako blbec. Vlasy měl natolik zlakované, že se ani nehnuly. Proto voda a šampón to jistili!


Představuji Vám svého krásného Johna Greena. 
Boho styl je mu souzený!


Teď je to fešák podle mého gusta. 


A nejsem jediná, kdo si to myslí. S krásnou Megan budou tvořit nádherný bohémský pár. :-)


6 komentářů:

  1. Je super :-) Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,boho styl mu sedne a s Megan jsou krásný pár!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomuto krásavcovi boho štýl ide ako uliaty :D S Megan sa k sebe dokonale hodia, teraz už len počkať, ku komu bude patriť Patrick :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem viděla ten jeho původní "účes" začly mi cukat koutky smíchem,ale po úpravě je z něho vážně krasavec jedna báseň :-D S Megan jim to vážně sekne .. Iva K.

    OdpovědětVymazat
  5. John je prekrásny blondiak. Dobrý "kus" do zbierky.:-D Jeho pôvodné oblečenie je poriadne retro divoké, ale v boho štýle je neodolateľný.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přiznávám, že v původním oblečeku a s tím účesem fakt vypadá všelijak. Ovšem po úpravách víc než prokoukl. Parádní proměna :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole