neděle 18. června 2017

Vanessa Perrin - Star Power - Cinematic Convention 2015


Vanessa Perrin - Star Power
Cinematic Convention 2015
LE - 600ks 


V dnešním článku bych Vám ráda představila  mou vytouženou krasavici ve sbírce.
Po téhle Vanessce jsem toužila od chvíle co jsem ji uviděla. Přestože moc bondýnky s modrýma očima nemusím, tak tahle musela být moje.


Dlouho jsem ji chodila okukovat na ebay, zda se někdy objeví i v Evropě, protože už při tak dost vysoké ceně panenky jsem se chtěla vyhnout dalším zbytečným poplatkům.
Její výbava nebyla pro mě důležitá, takže jsem si říkala, že by mi bohatě stačila nahá.
Když jsem ji ale pořád nenacházela, tak jsem si koupila Vanessu Fashion Explorer. A ejhle! Najednou se objevila - nová, nahá, nehraná a hlavně v Evropě. Ale já v tu chvíli nemohla dát další peníze za panenku, takže jsem musela zamáčknout slzu a doufat, že se mi ještě někdy poštěstí.


Naštěstí netrvalo dlouho a Vanesska se opět objevila, tentokrát ale kompletní. Cena byla dost vysoká a já dlouho váhala, zda ji koupit nebo ne. Nakonec jak vidíte, neodolala jsem!



 No je parádní. Co Vám budu povídat. Přestože jsem ji původně chtěla nahou, musim říct, že pocitu rozbalování nové kompletní panenky se nic nevyrovná. Je to jako si rozbalovat vánoční dárek pořád a pořád dokola.


Tahle krasavice u mě dostala jméno Carmen McAdams.
A já jsem z ní naprosto unešená. Je dokonalá po všech směrech, tvář, malba, make-up, vlasy. Jsem ráda, že jsem ji mohla konečně ve své sbírce uvítat.









7 komentářů:

  1. Nikol srdečne Ti gratulujem k tejto krásavici !!! :-) V prvých momentoch, čo som ju videla som jej dlho nevedela prísť na chuť, bola to taká tuctová kráska, blonďatá ženuška od bohatého chlapíka, ale po čase sa mi páčila stále viac, až po nej taktiež túžim :-D Viem si ju aj predstaviť ako postavu vo fotopríbehu, ktorý mám raz v pláne, len dovtedy musím obohatiť svoju zbierku aj interiérovú výbavu pre bábiky :-D Inak jej výbava je skvelá, je dobre, že si ju kúpila komplet, má krásna šaty aj doplnky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji :-) Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ses prostě rozhodla mi přivodit vážně infarkt!Jinak si nedokážu vysvětlit,proč představuješ samé panenky,po kterých toužím?!?
    Přesně pro ten pocit musím mít novou a kompletní panenku,jinak to není zkrátka ono a ta radost je menší ;-) .
    Tato Vanessa je překrásná a je moc dobře,že jí máš kompletní!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Powitać taką piękność w kolekcji musi być wielkim przeżyciem i szczęściem! Ta dziewczyna jest tak piękna, że dech zapiera! Gratuluję i mam nadzieję, że wkrótce pokażesz ją znowu na blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec se nedivím, žes´ neodolala. To se prostě nedalo! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dievčatá, ktoré už komentovali, dúfam, že nedostali infarkt.:-D
    Ja milujem Vanessky a táto patrí rozhodne medzi moje obľúbené. Prekrásna nóbl dáma z vyššej spoločnosti. Pri IT bábikách je vždy škoda ich outfitov, ktoré sú kapitola dokonalosti samé o sebe.:-) I keď niekedy mám pocit, že sú už príliš elegantné a z môjho pohľadu menej využiteľné do mestskej módy.
    Tejto blondínke červená pristane a srdečne Ti k nej gratulujem.:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle Vanessa se hodně povedla. Hned jsem jsem ji uviděla poprvé, říkala jsem si, že by stála za hřích :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole