úterý 6. června 2017

Sterling Riese - Color Infusion 2014



Sterling Riese - Color Infusion 2014





Krásný den Vám všem,
dnes bych Vám ráda představila můj další pánský přírustek, který už mam doma několik týdnů, ale nějak jsem se nemohla dokopat k tomu, abych tohohle krasavce nafotila.
Panáček ke mně přicestoval nahý. Našla jsem ho na ebay celkem náhodou. Chtěla jsem ho jednou ve sbírce mít, ale zase až tak moc jsem ho hnedka nepotřebovala, ovšem když se objevil a ještě za úžasnou cenu úplně nový, tak zkrátka musel být můj.


Outfit jsem mu poskládala z domácích zdrojů a narychlo mu spíchla "hippie/boho/chic" košili, říkejte si tomu jak chcete, jen se nesmějte. Výšivka byl hezký pokus, ovšem budu to muset vypilovat - ruční šití a vyšívání mi nikdy moc bez předlohy nešlo - poučení pro příště, možná bych si to mohla předkreslit. :-D Ale pokud už mě nějaký pátek znáte, tak víte, že jsem hrozně nedočkavá a všechno musim mít hned - tentokrát to nebylo jiné, ale tak mohlo to dopadnout hůř, né že ne.


Vždycky jsem plánovala, že až ho jednou budu ve své sbírce mít, tak to bude původem Ir, to proto, že má lehce nazrzlé vlasy a zkrátka mi tak nějak do toho krásného Irska sedí. Hezká náhoda je, že mi z Irska dokonce přicestoval, takže o jeho původu zase až tak moc nekecám. :-)

Dostal typické Irské jméno a to: Patrick O´Connor, můžeme mu říkat třeba klasicky Paddy. :-)



Na Paddyho se brzy můžete těšit i ve fotopříběhu, bohužel zatím nevím, jakým směrem se bude jeho role ubírat.
Vždycky jsem z něho chtěla mít hippie panáčka a řekla bych, že mu tenhle styl fakt sedne. Ale ještě o tom popřemýšlím, bude z něj buď hippík a nebo elegán.
Mrkněte jak by mu to s holkama sluší.



Co myslíte? Vedle které z těchto dam, byste jej raději v příběhu vídali Vy? :-)


P.S. NEZAPOMEŇTE SVOU PANENKU PŘIHLÁSIT DO SOUTĚŽE KRÁSY!

11 komentářů:

  1. Patrick je úžasný, košeľa od Teba je taktiež perfektná, myslím, že mu pristanú oba štýly tak rovnako :-) Pokojne z neho môže byť mladý bohatý elegán, ktorý si občas rád vypustí z kopýtka a zájde na nejaký festival :D Potom je už na Tebe, ktorá kočka bude preňho osudová :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Niki, no ještě to budu muset promyslet, ke které ho přiřadit. :)

      Vymazat
  2. Paddy - jedině hippík! Ohoz má parádní a moc mu to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě moc nezaujal tento fešák,ale přiznávám,že ty jsi mu dala šmrnc a je z něho hezký chlapík ;-) .Líbí se mi jako bohém,ale i jako elegán,oboje mu sluší a obě slečny k němu skvěle pasují.Budeš mít těžké rozhodování,ale ať už se rozhodneš jakkoliv,tak obě verze jsou super :-) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Míšo, já když ho viděla poprvé, tak se mi taky vůbec nelíbil, pak jsem na něj narážela čím dál častěji a začal se mi líbit, až jsem si řekla, že ho jednou musim mít. :-D

      Vymazat
  4. Wooow ... ten je parádní v Tvém podání, tedy v hippie stylu. :-) ... tak se mi líbí víc. Jako elegán je pro mě příliš fádní. Košile je parádní a ruční práce jsou o tom, že nejsou úplně dokonalé, myslím, že se Ti to povedlo i tak a vypadá to opravdu dobře až schválně, že to není úplně přesně lajnované.

    OdpovědětVymazat
  5. Můj koment tu není ? jak to,.. gratuluji Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem k ďalšiemu IT fešákovi do zbierky. Je to ďalší krásavec. U mňa jednoznačne boho štýl. Ako partnerka sa mi k nemu páči viac Megan/Vanessa, vyzerajú dosť protikladne.
    Natalia na mňa viac pôsobí ako jeho sestra.:-)
    Košeľa je proste super, keď takto šiješ na rýchlo, tak si super šikovná.:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle panáček není zrovna můj oblíbenec, ale boho styl mu dokonale sedl...

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole