neděle 7. května 2017

Vanessa Perrin - Fashion Explorer - 2014 W Club Exclusive Deluxe Upgrade Doll

Vanessa Perrin - Fashion Explorer 2014 

W Club Exclusive Deluxe Upgrade Doll

LE - 1000 ks


V dnešním článku bych Vám ráda představila svůj další přírustek, a to tuhle krásnou černovlasou Vanessu. Je to první zástupkyně této tváře v mé sbírce a už teď vím, že určitě nebude poslední. :-)

Vanessa je úžasná tvář. Mám pro černovlasé panenky se světlýma očima slabost, a tak když jsem si kupovala Ditu, tak jsem měla jasno v tom, že si jednou pořídim i tuhle kočku.


Tato Vanessa ke mně přicestovala nahá, její původní výbava se mi moc líbí, ale z finančních důvodů jsem je musela oželit. Tak třeba jednou. :-)
Tato kráska u mě dostala jméno Megan Jansen a outfit jsem ji poskládala z domácích zásob v boho stylu (hippie, 70s, boho chic) protože to je prostě moje srdcovka.
Ve své sbírce chci mít různorodé panenky, co se týče vzhledu jako takového, tak i šatníku, protože šaty dělají člověka a hrozně jsem si přála mít i nějaké boho panenky a řekla bych, že se tento styl k této krásce dokonale hodí! :-)













9 komentářů:

  1. Bože proč mi to děláš?!Já miluji Vanessy a téhle jsem dlouze odolávala,je krásná!!!Styl jsi jí vybrala skvělý ;-) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělám to naschvál, opravdu! :D Koukám, že máme na panenky podobný vkus. :-) Moc děkuji.

      Vymazat
  2. Toto je naozaj úžasná Vanessa, srdečne k nej gratulujem, tiež by som ju raz snáď rada uvítala v zbierke :D :-) Obliekla si ju parádne, boho štýl je pre ňu ako stvorený, veľmi sa jej to hodí :-) Top aj sukňa sú úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co není může být. :-) Věřím, že si tato kráska najde cestu i k Tobě.

      Vymazat
  3. Gratuluji skvěle oblečení. ☺Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rovnakú otázku ako LaMicha, prečo mi to robíš? Vanessa tvár je moja obľúbená hneď po Poppy Parker a táto Vanesska patrí medzi moje topky. Je proste božská od hlavy až k päte.:-)
    Už dlhšie viem, že sme naladené na rovnakej vlnovej dĺžke s bábikami i s módou, boho štýl milujem a v kombinácii s krásnou obľúbenou bábikou ešte väčšie potešenie a radosť.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Mary za milý komentář, vždy potěšíš. :-) Na panenky i na módu máme stejný vkus, to máš pravdu. Jsem ráda, že Tě Vanesska potěšila. :D

      Vymazat
  5. Boho styl jí sedí, skvělá volba.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole