úterý 4. dubna 2017

Natalia Fatale - Prestige - Convention Exclusive doll 2015


Natalia Fatale - Prestige Convention Exclusive doll 2015

LE 800ks

Dnes bych Vám ráda představila další krasavici, kterou jsem u sebe ubytovala.
Přestože jsem si řekla, že to nesmím s nákupem IT přehánět, protože jejich ceny se pohybují někde jinde než ceny barbie, nemůžu si prostě pomoct! Pokaždý když má duše klid najdu zase krásnou panenku, kterou nutně potřebuju, takže si už asi zakážu na ně dívat! :D


Představuji Vám svou první představitelku tváře Natalia. Myslím, že nezůstanu pouze u jedné, protože co Vám budu povídat, je to nádherná tvář a mně se líbí téměř každá panenka co ji má. No budu to mít asi těžké.. :D



Panence jsem dala jméno Paige Fuller. Zakoupila jsem ji na MMB od Míši nahou, její originální outfit mě kromě botiček a kabelky vůbec nezaujal, tak jsem byla ráda za možnost pořídit ji nahou.
Doma jsem ji na přivítanou ušila džíny, je to můj první hokus pokus o kalhoty a řekla bych, že to nedopadlo úplně nejhůř. :D
Zbytek outfitu jsem poskládala z domácích zásob.
Paige jsem ještě stihla rozpustit a umýt vlasy, záhyby od culíku ale pořád drží, takže to bude chtít ještě několikrát zopakovat, než vlasy dostanou požadovaný tvar.
Dokonce přemýšlím jestli ji vlasy nezvlnit. Co Vy na to? 


Jsem z ní nadšená, je to opravdová krasavice. 


Stejně nadšený je i Luke, neb se dočkal své partnerky. Na oba se můžete již brzy těšit ve fotopříběhu :)






7 komentářů:

  1. Gratuluji :-)Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
  2. Prekrásna Natalia, tiež mám túto tvár veľmi rada, asi nakrajšia zástupkyňa je pre mňa Bellissima :-) táto je taktiež úžasná, má skvelé znamienko nad perami, krásne hnedé vlasy a s Lukom tvoria krásny tvár :-) nohavice sa tiež skvelo podarili, máš na šitie talent ! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je "pár snů" :-) Ivana Babakat

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná Natalie - já tuto tvář mám od IT nejraději :-) ... a když jsem začínala s fashionkami, taky jsem nevěděla, kterou hned dřív. No aktuálně mám jen dvě krásky(zbytek prodaný), ale taky si zakazuji se na ně dívat, abych nepořizovala další. Finančně jsou opravdu jinde než Barbie. Ale vím, že si je do budoucna opět opatřím ... udělala jsi z nich krásný pár :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem, táto Natália patrí do môjho wish listu. Minulý rok som nad jej kúpou i rozmýšľala. Ja mám Natálky veľmi rada, patria do mojich obľúbených tváričiek od IT.
    Tento moderný outfit jej oveľa viac pasuje ako pôvodný kostým. Ušila si jej skvelé džínsy.:-) Šikuľka. S Luckom tvoria krásny párik. A tomu ver, že sa na nich veľmi teším v príbehoch.;-):-D

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle byla moje první panenka s tělem FR2 a nikdy jsem její koupě nelitovala.Je překrásná a patří mezi mé oblíbenkyně.Moc gratuluji k této kočce,krásné fotky.I já jí vlasy rozpustila a hned vypadá lépe ;-) .Tento muž od IT se mi k ní moc líbí ;-) ,hodí se k sobě!

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle Natalie mi hned od proma evokuje Cindy Crawford a musím uznat, že je opravdu nádherná. S Lukem jsou sympatický pár :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole