neděle 5. března 2017

Jaeme Costas - Color Infusion Style Lab - Cinematic Convention 2015


Jaeme Costas - Color Infusion Style Lab - Cinematic Convention 2015


Dnes bych Vám ráda představila tuhle krasavici, která byla i mým opožděným vánočním dárkem.

Přestože už máme březen, tak já jsem trochu ve skluzu. Posledního půlroku na blog nebyl vůbec čas, a tak Vám dnes chci s menším zpožděním dnes představit druhou IT, která se v mé sbírce usídlila.


Panenku jsem dostala jako opožděný vánoční dárek. Vybrala jsem si ji sama a těšila se na ni jako malá holka. Tajně jsem doufala (nebo spíš hodně nahlas), že z Německa stihne dorazit včas.

Na služby české pošty už jsem zanevřela a tak si nechávám pro pohodlí zasílat všechny balíčky do práce, člověk pak nemusí běhat s lístečkem na poštu a čekat tam tu šílenou frontu. Navíc v poslední době už si balíček ani většinou nelze vyzvednout v ten samý den, ale až den druhý, a vzhledem k tomu, že kolikrát pracuji až do večera, tak to někdy není možné a na poštu se pak dostanu až za týden. A já jsem hroznej nedočkavec, takže vědět, že už je panenka na poště a já si pro ní nemůžu dojít by bylo hrozný. No však Vy to znáte! ☺


No a proč byla vlastně opožděná, když jsem zanevřela na služby pošty? Inu... panenku bych možná i pod stromečkem našla, jenže to by mi kurýr nemohl hodit balíček k majitelce firmy (která sedí jen o patro níž)... Což by asi nebyl problém, kdyby mi nezapomněla zavolat, že tam balíček má... 
Nójo...  Vánoce. 
Všichni mají v hlavě jiné starosti. A tak nás dvě (mě a panenku samozřejmě... nebo vlastně i tři s majitelkou) už dělily od shledání pouze jedny schody nebo jeden výtah. Fňuk!


Naštěstí se vše v dobré obrátilo a panenka u ní na stole neležela až do března, ale už mezi svátky jsem se mohla těšit z její přítomnosti. Hurá. Zase je vše zalité sluncem.

A musím Vám říct, že to čekání na ní se skutečně vyplatilo. Protože je úžasná!!!


Já tak miluju nohy IT panenek. Ty jejich oddělené prsty jsou skvělý! :-)
 Panenka mi dorazila nahá, s rozpuštěnými a umytými vlasy. To mi ale nevadí. Šaty si vypůjčila od Steffie The Look a musíš říct, že jí sluší, teplé odstíny jsou prostě její!

 Bosky ale bohužel ještě nějakou dobu chodit bude, protože nemám žádné botičky, které by jí padly, tak snad se mi podaří brzy najít nějaké pěkné botky od Monsterek, které nebudou zas až tak "Monster" :)


Dlouho, ale fakt DLOUHO, jsem si lámala hlavu nad jménem. Jaeme se mi úplně nelíbí a každé jméno, které jsem si k ní vymyslela nebylo ono. No, trvalo to několik týdnů, ale nakonec jsem s výsledkem celkem spokojená.


Seznamte se se slečnou Blake Smithovou.

 No schválně. Napište mi určitě do komentářů, jak byste ji pojmenovali Vy, protože já už byla vážně bezradná. Líbí se mi tolik jmen, ale prostě se mi k ní moc nehodilo žádné. :-)





6 komentářů:

  1. Je prekrásna. Veľmi sa mi páčila už aj Jaeme Costas z roku 2015.
    Šaty od Steffie jej pasujú. Páčia sa mi tieto Color vypracované nožičky, len viem, že tento problémik s topánkami má väčšina zberateliek. Ja by som jej nejaké asi urobila, ale Monsterkovské isto nejaké dobré objavíš. Držím palčeky.:-)
    Škoda, že Ti neprišla presne na Vianoce, chvalabohu, že sa to rýchlo vyriešilo. Mne zmizol na Vianoce jeden balíček, ktorý som posielala, takže Ťa chápem, že si mala obavy.
    Ja kamoške zberateľke zo SR vždy posielam bábiky len do práce, je to tak lepšie, aspoň ušetríš aj čas.;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Má krásný obličej a fakt je to kus ;-).Šaty od Barbie jí moc sluší.Boty pro ni by jsi jistě sehnala na MMB,viděla jsem je tam nabízet - prodává je Míša/Hamisa.

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle panenka je nádherná! Měla jsem možnost ji na chvíli ubytovat (byla jsem zprostředkovatel ) a měla jsem docela problém ji nové majitelce předat. Kdyby měla jiné tělo, tak uričtě zůstává. Ale ono jí je líp tam kde je :-D
    Každopádně gratulace, je úžasná!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole