neděle 18. září 2016

Models of the moment - Shopping Queen - Daria (Dianne)

Krásnou odpočinkovou neděli!
Dnes bych Vám představila další panenku z mé sbírky.
Jak už název příspěvku napovídá, bude to Daria Shopping Queen z řady Models of the Moment.
Panenka je opravdu úžasná a přestože jsem snila spíše o její sestřičce Celebutante Doll, vůbec její koupě nelituji, protože je opravdu nádherná.




Nějak mě zlobí blogger a fotky Darii se mi nahrávají v horší kvalitě, než ve skutečnosti jsou, tak snad se touto kráskou aspoň trošku pokocháte. :-(



Daria ke mně přicestovala z Estonska společně s Herve Leger a dostala jméno Dianne. Jelikož dorazila nahá, tak jsem ji musela vymyslet outfit.


Tmavě modré třpytivé triko bylo jasnou volbou.









Daria je opravdu krásná panenka a tak se můžete do budoucna těšit na nějaké speciální focení, které snad bude mít lepší výsledek.













5 komentářů:

  1. Gratulujem k ďalšej kočke do zbierky. Ja mám slabosť na tvár Daria, doma mám dve, aj túto by som určite raz brala.:-D Len škoda, že Mattel málo využil potenciál tejto tváre.:-( Krásne fotky, prekrásnej Darie v peknom outfite.;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji,je skutečně krásná a moc jí tohle oblečení sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvár Daria je veľmi zaujímavá, dlho sa mi až tak nepáčila, ale už som jej dosť prišla na chuť :-) Táto je krásna, veľmi pekne si ju aj obliekla, modrá farba jej fakt sekne, gratulujem ! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mary: Děkuji za komentář. Mně se Daria také velice líbí, souhlasím s tebou, je škoda, že Mattel nedal této tvářice víc šancí. :-)

    La Micha: Děkuji :-) Modrá je prostě její barva.

    Rachelle: Tyto tváře jako je Daria a Marisa nejsou krásné tak, jak jsme zvyklé, mají drsnější tváře, proto člověk nejdřív neví jestli se mu líbí nebo ne :-D také jsem to tak měla. Zase až tak moc se mi nelíbily, ale pak jsem se do nich zbláznila! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle panenka u nás taky chvíli bydlela a taky jsem chtěla její kolegyni. Ale pak jsem taky nelitovala, ona je prostě nádherná!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole