neděle 4. září 2016

Hervé Léger by Max Azria - Glimmer/Louboutin (Nicole)

Dnes bych Vám ráda představila panenku, po které jsem toužila od první chvíle co jsem ji uviděla. Byla pro mě jasnou top jedničkou a favoritkou a bylo mi jasné, že dříve či později ji ve své sbírce budu mít.

Jak už z názvu vyplývá, jedná se o sběratelskou panenku z Gold Label edice a to Hervé Léger by Max Azria. Panenka si mě získala svou úžasnou malbou obličeje a dokonalou barvou vlasů. Hrozně se mi líbí její nude barva rtů v kombinaci s výraznou malbou očí. Je prostě dokonalá a ke všemu je to Louboutinka, na které já jsem prostě zatížená. :D


Po téhle krásce jsem pokukovala již delší dobu. Nejvíce se mi líbila představa, že si ji jednou objednám úplně novou i s její pěknou výbavou, ale ne a ne ji najít za rozumnou cenu, při které bych nešla do mdlob. :-)


Pak se na mě usmálo štěstí a našla jsem ji za přijatelnější cenu v Anglii, ale protože to bylo stále dost peněz, tak jsem stále váhala. Pořád se mi na mysl tlačily myšlenky typu:
"Co když se ukvapíš a seženeš ji pak levněji?" a zároveň "Co když už ji levněji neseženeš, teď si ji necháš utéct a už nikdy nebudeš mít příležitost?"
No, co Vám budu povídat, byl to šílenej vnitřní boj a já na ni myslela téměř neustále. Pořád jsem se nemohla rozhodnout.


Naštěstí to byla panenka nabízena v anglickém eshopu a měli skladem více než 10 kusů, tak jsem si říkala, že nějaký čas na rozmyšlenou přeci jen mám a nemusím se rozmýšlet hned abych se neukvapila.


Nakonec jsem si řekla, že ještě počkám na lepší příležitost a panenku jsem pustila z hlavy (na celých 14dní :D)
Během jednoho poklidného odpoledne jsem zasedla k notebooku a řekla si, že se podívám, co je kde nového a zda třeba někde čistě náááhodou znovu nenarazim na svou vysněnou Louboutinku. 
Nenarazila jsem.


Místo ní, jsem ale našla jinou panenku, po které jsem toužila také. (Představím Vám ji příště) 
Kočka byla nahá a za přijatelnou cenu, neváhala jsem ani na chviličku a už jsem přihazovala do aukce.
Prodejkyně měla v nabídce sběratelských kousků více, mezi nimi i krásnou Sumatru, kterou jsem si nechala utéct, a tak mi to nedalo a drze jsem se jí zeptala, zda bude v dohledné době přidávat i další panenky, abych věděla a případně s odesláním počkala.
Odpověděla mi celkem rychle, že ano a o které panenky bych měla případný zájem, že se podívá zda je má a nabídne mi je k prodeji.

Mé srdíčko zaplesalo a vzplanul plamínek naděje.


Štěstí se na mě usmálo podruhé. Skutečně měla i moji vysněnou Louboutinku. Nabídla mi ji k prodeji za méně než polovinu ceny, za kterou jsem si chtěla panenku koupit z anglického eshopu.
Paní mi k ní nabídla i její černobílé šaty, ale příplatek byl dost vysoký a celková cena panenky už nebyla až takový rozdíl v porovnání s eshopem. 

Spokojila jsem se tedy s nahou verzí. Přeci jen, když už tak bych k panenece chtěla raději šaty červené. Její výbava je sice pěkná, ale nebylo to pro mě nic bez čeho bych se neobešla


A tak mi tahle kočka s původním účesem dorazila z Estonska v rekordním čase a mně se tak splnil sen a odškrtla jsem si první kočku z mého wish listu (tehdy ještě v hlavě:-))
Vůbec jsem se jí nemohla dočkat.
Účes je opravdu zajímavé mistrovské dílo. Prozatím panence zůstal, ale svrbí mě ruce a asi jí vlasy stejně jednou rozpustím! :-D


Tahle kočka u mě dostala jméno Nicole
a je pro mě nejoblíbenějším kouskem ve sbírce. 





Já jí prostě zbožňuju, je tak nádherná, že jí sluší opravdu vše!











6 komentářů:

  1. Myslím, že máme veľmi podobný vkus.:-) Je to božská Barbie a zároveň zástupkyňa tváre Louboutin. U mňa tiež patrí do top bábik z mojej zbierky. Jej účes je majstrovské dielo, ten pocit srbenia prstov, či účes rozpustiť alebo nie sama poznám.:-D U mňa vydržal pár mesiacov a išiel nakoniec dole.:-D Ušila si jej prekrásne retro šaty.:-)
    Ku mne prišla tiež nahá, ale predajca mi k nej pribalil zdarma jej čiernu väčšiu kabelku.

    OdpovědětVymazat
  2. Čím častěji tuhle panenku vidím,tím po ní víc a víc toužím :-D je nádherná. Je dobře že si k tobě našla cestu. Ty vnitřní boje,zda barbie vzít nebo ne moc dobře znám. Díky tomu mi už uteklo panenek :-/ držím palce k dalším kráskám a moc moc gratuluji k této :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherná a je dobre, že má pôvodný účes. Ak ho rozpustíš už ho nedáš späť a jej kúzlo a jedinečnosť sa stratí... Šatočky sú veľmi pekné a pristanú jej. Vďaka účesu je poznateľná

    OdpovědětVymazat
  4. Je to naozaj výnimočná bábika, má prekrásne vlasy v neobvyklej farbe a nádherný účes, ktorý by som sa ja osobne bála rozpustiť, ale určite bude čarovná aj bez neho :-) Je super, že si ju predsa kúpila, hoci má krásnu originálnu výbavu poteší aj nahá a ako píšeš, vo všetkom vyzerá skvostne, gratulujem ! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. GRATULUJI!Je skutečně nádherná.Pěkné fotky a šaty se mi líbí ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná, úžasná, dokonalá. A moc se mi líbí ty její šaty :-) Samozřejmě myslím tyhle puntíkaté ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole