neděle 7. srpna 2016

Collection 001 - Model No. 8 - Mbilli (Tyra)

Krásnou slunečnou neděli!

Dnes bych Vám ráda představila další kousek ze své sbírky a tím je tento skvost z Basic kolekce 001 z roku 2009.
Jedná se o model č. 8 a tím je panenka s tváří Mbilli - druhá zástupkyně této tváře v mé sbírce. Příště Vám představím další kočku. :-)




Tahle kráska je jednou z mých nejoblíbenějších panenek, co ve sbírce zatím mám a já moc děkuji Nikol z blogu Nikol-barbie-doll , která mi tuhle kočku nabídka k prodeji.


Je prostě dokonalá a působí jako opravdová modelka. U mě dostala jméno Tyra, protože z ní vyzařuje sex-appeal a dravost jako z Tyry Banks.



Moje Tyra je od původní majitelky již převlasená, což jí vůbec neubírá na kráse, ba naopak. Vlásky jsou super, mají bezvadnou přírodní barvu, krásně se lesknou a jsou poddajné, takže vytvářet účesy je jedna radost. Líbí se mi jak vlasy splývají, vypadají opravdu reálně.





4 komentáře:

  1. Gratuluji k této krásné panence, je to opravdu kočka a dostala super outfit, který jí velmi sluší, parádní fotečky, užila jsem si to:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherná... :-) Moje nejoblíbenější tvářička :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásna, okrem prevlasenia je aj pretelená od kolegyne z džínovej kolekcie :-) Mne sa jej originál vlasy neskutočne páčia, sú jedny z najkrajších v Basics :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná kráska, jedna z nejhezčích Basics :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole