čtvrtek 6. července 2017

Swimwear Special - California dream

Dnes Vám přináším další focení z kolekce Swimwear Special. Dlouho jsem hledala využití pro růžového plameňáka, kterého jsem koupila pro panenky. Protože bazén nemám a ve vaně to opravdu nemá ten letní šmrnc, čekala jsem na moře. Bohužel mám dovolenou v nejhorším možným termínu, takže ani zájezd k moři se nekoná - neb je všechno vyprodané!!
Do dalšího léta se mi čekat nechtělo, určitě budu mít ještě spoustu příležitostí jak panenku s plameňákem nafotit. Dneska je to focení opět exteriérového ražení. Doufám, že si fotky užijete a dýchne na Vás trocha toho californského snu.








5 komentářů:

  1. Víc než plameňák se mi líbí víc a víc tahle panenka a ty růžové plavky jsou skvělé ;-) !Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky, najviac sa mi páči tá kde Rachel drží aj nápoj :-) Tento plameniačik je skvelý, ja ho mám tiež, len trochu väčšieho :-D Na toho by sa zmestili asi aj tri bábiky :D Niekedy musím z ebay objednať aj tohto, prípadne som videla aj mnoho iných nafukovačiek pre bábiky, je to parádna vec na fotenie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pri týchto fotkách mám ozaj pocit, že som sa práve preniesla na californské pláže.:-)
    Krásna scéna, spracovanie, Raquelle to v ružovom úplne sekne. Plameniak nafukovačka je parádna vec.;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda tuhle blonďatou panenku jsem nikdy nemusela,ale na těch tvých fotkách vypadá nádherně.Ta růžová je k ní dokonalá ... úžasná práce Iva

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole