neděle 23. dubna 2017

Natalia Fatale - Ready to dare - W Club Exclusive doll 2012


Natalia Fatale - Ready To DareW Club Exclusive doll 2012LE - ?



Dnes bych Vám ráda představila svůj další přírustek do sbírky, který jsem chodila už dlouho očumovat k Míše na MMB. :-)
Natálka byla jednou z  mých vysněných panenek, ale vždy mě trochu odrazovala její cena a původní tělo. 


Nakonec jsem neodolala a už byla na cestě ke mně.
Dorazila v krásné bílé krabici, kterou ještě nemám. :-D 
Nevím zda je to i limitovaná edice, nenašla jsem v krabičce žádný certifikát, tak nevím zda ho vůbec měla mít. 


Panenka mi přišla kompletní.
Rozbalovat ji byl příjemný zážitek, je tak krásná, jemná, jako opravdový dárek.
Pak mé nadšení trochu vystřídalo zklamání, když jsem zjistila, že jedna z náhradních rukou už začala žloutnout a ty, které má na sobě jsou lehce do oranžova - ve skutečnosti to není tak hrozné, na fotkách je to mnohem horší, ty ruce svítí jak rak.


Z doplňků nějak zvlášť odvázaná nejsem. Botičky i naušnice se mi líbí. Náramky a kabelka nejsou zrovna můj styl. Nejspíš je nabídnu na MMB :)



Je to jedna z mých nejhezčích panenek. 


A zde v celé své kráse. Šatičky jsou úžasné, propracované do posledních detailů jako vždy.


Přestože jsou vlasy dokonalé, tak je umytí čeká a nemine, jsou hrozně slepené a to já nemam ráda. :)


Dlouho jsem čekala na panenku, které bych mohla dát jméno Chloé, protože je jemné. Dočkala jsem se jí.

Seznamte se  s Chloé Blanchett


Změny barev rukou a těla u IT prý není nic nového. Mě to tedy trochu štve, za ty prachy, by teda žloutnout nemusely. Máte někdo zkušenosti jak je to s hlavičkama? Tělo i ruce se dají vždycky nahradit, ale kdyby mi začaly žloutnout i tváře, tak to bych byla hodně naštvaná.

12 komentářů:

  1. I mým tmavším žloutnou ruce, tak to prostě je no :-( u tváře ne,.. spíš u starých žloutnou i nohy a hrudník. Dle fotek. Ale to nechci strašit. Hlava tělo se občas trochu liší, ale to bude matrošem. Moje Inner Spark, Ace, Miles i Domča mají dlaně taky ,,žlutší,, Zmrzlinka80

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kačí za odpověď. To mi spadl kámen ze srdce, že hlavičky nežloutnou. Tělo i ruce se dají naštěstí vždycky nahradit, ale sehnat hlavičku, to už je oříšek. :)

      Vymazat
  2. Gratuluję nowej dziewczyny! Panna jest piękna!
    Martwi mnie, że tak drogie lalki mają takie problemy z żółknięciem dłoni... to nie powinno się dziać.
    Z wielką przyjemnością obejrzę nowe zdjęcia Chloe :-)
    Pozdrawiam serdecznie!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna Natalia, je skutočne veľmi jemná a nežná :-) Vybaľovanie musel byť fajn zážitok, aj moja druhá IT prišla komplet, tak sa tiež teším až ju vybalím :-) Škoda tých ručičiek, IT bábiky sú fantastické, pri tých cenách si mohli dať záležať na tom, aby ich nekazili takéto maličkosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se moc těším, jakou krasavici nám představíš. :) Naštěstí se dají ručičky nahradit, horší by to bylo u těch hlav. :)

      Vymazat
  4. Gratuluji,tuto Naty jsem také chodila okukovat a rozhodovala se zda ano čine...tak se to vyřešilo :-D .Je moc krásná!!!Jsem ráda,že nejsem jediná,která myje panenkám vlasy ;-) !
    To máš tedy pravdu,že za ty prachy by měli být perfektní!!!Mě pouze u jedné panenky zežloutly ruce,ta byla vyrobená 2006 a je to nemile.Bohužel se jí dlaně vyměnit nedají :-( ,tak je to trochu mrzutější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. :) Tak to jsem teď upřímně ráda, že mi neutekla. :-D Ale určitě se Ti ji taky podaří časem ulovit, určitě Ti ji doporučuji, je úžasná. Jé, tak to je škoda. To pak jedině vyměnit celé tělíčko. :(

      Vymazat
    2. Nemůžu mít každou panenku,která by se mi líbila.Už jsem se s tím smířila.
      Neumím měnit tělíčka a riskovat,že bych jí definitivně zničila nehodlám :-( .

      Vymazat
  5. Niki, tak nad touto jsem chodila slintat i já, a cena mě pořád odrazovala. Ani jsem netušila, že má ještě starší typ těla. Jo, kvůli zežloutnutí rukou jsem byla nešťastná u mé ITBE Natalie taky, a měla jsem chuť s IT skončit, že po tak krátké době (ani ne půl roku) za ty peníze, to nemá smysl kupovat. Protože jsem neměla náhradní, tak jsem jí je alespoň domalovala. (Mám o tom vlastně nejnovější článek na blogu). Ale ono asi je problém vyrobit stejnorodou panenku, co se v nich pohybuji za těch deset let, tak každá má něco. U Barbie mi taky změnily některé části barvu, když nejsou ze stejného materiálu, u Tonnera se vinyl zabarvuje, u BJD resin taky mění barvu ... tak si vyber :/ Mám pocit, že místo, aby stoupaly na ceně, tak pak klesají - ale je fakt, že je alespoň dobré, že se dají ta těla nahradit. Jinak panenka moc krásná a není to až tak vidět, i když ten pocit máš, že by měla jiné ruce. Můj displej to nerozlišil :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Srdečne gratulujem Nikol, táto Natálka je prekrásna nežná mladá lady.:-) Má úžasné vlasy a nádherné šaty.
    Kabelka ani mňa neoslovila, podľa mňa sa štýlove šatám nehodí. Inak sa mi ostatné doplnky páčia.
    Tento problém menením farby sa i mne vôbec nepáči, sú to luxusné a drahé kúsky, takže IT by sa mal podľa mňa zamyslieť a riešiť tento problém. Mne sa to stalo "len" pri playline Kenovi, ale bola som tiež naštvaná, pretože je vzácnejší a prišiel mi vydražený z akucie na americkom Ebayi. Na Tvojich fotkách ani ja nevidím, že tie ruky sú oranžové. I môj displej ich zobrazuje normálne.;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná jemná Natálka. Taky jsem po ní dlouho pokukovala, ale nakonec jsem odolala.
    Nevím, jak hlavy, ale těla hodně mění barvy. Světlá žloutnou, tmavá zelenají. Ale IT snad s tím něco dělá, tak uvidíme. I když zatím mi nepřijde, že by to nějak fungovalo. Ukáže až čas...

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu! ♥ Nicole